Speelse dans­film over de reis van een jongen naar volwassen­heid. Eerst klampt hij zich nog vast aan de grote mensen, maar al snel kantelen de verhoudingen en zoeken de volwassenen juist houvast bij hem.
Een speelse dans­film waarin de reis van een jongen naar volwassen­heid wordt verbeeld. Hij zoekt zich een weg door het leven en probeert hierbij aansluiting te vinden bij de grote mensen die hem omringen. Al snel kantelen de verhoudingen, de rollen worden omge­draaid: de volwassenen bieden hem geen houvast meer maar zij klampen zich juist vast aan de jongen die in hun ogen een jong en leven­skrachtig ideaal person­i­fieert. Voor deze film liet chore­ograaf Toer van Schaijk zich inspir­eren door zijn eigen schilderij, getiteld Onweer’.

Titel: Point Taken - Ik ben de enige
Jaar: 2014
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

Dans

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte