Ga naar inhoud
So You Think You Can Dance-winnaar Danny Boom danst in deze feelgood videoclip door de Rotterdamse straten op het nummer dat Jacqueline Govaert schreef over een leuke maar onrustige tijd in haar leven.
Danny Boom, in 2013 winnaar van de televisietalentenjacht So You Think You Can Dance, trekt zijn spoor in deze feelgood videoclip door de Rotterdamse straten. Hij danst op het nummer dat voormalig Krezip-zangeres Jacqueline Govaert schreef over een leuke, maar onrustige periode in haar leven. Boom, in de eerste maten nog een onopvallende jongeman, ontpopt zich tot een flexibele, vrije danser die verbaasde en aangenaam verraste omstanders een vrolijke dag bezorgt. Sommigen improviseren en dansen zelfs gezellig mee. Govaert speelt een cameo tussen het genietende publiek.

Credits

Producent
Montage
Choreografie
Productiebedrijf
Kimmo Films

Titel: Jacqueline Govaert - Hear How My Heart Beats
Jaar: 2014
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Videoclips, Film, Muziek, Filmmuziek!
Editie: NFF 2014

MuziekDans

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.