Ga naar inhoud
Still

Penoza III

Regie: Diederik van Rooijen
Derde seizoen van de spannende misdaadserie waarin Carmen van Walraven niet alleen drugsbaron tegen wil en dank is geworden maar vooral ook moeder blijft van een gezin dat zij ten koste van alles wil beschermen.
Het derde seizoen van de spannende misdaadserie over Carmen van Walraven die zich handhaaft in een keiharde Nederlandse onderwereld. Carmen droomt ervan ‘bovengronds’ te geraken en een normaal leven te kunnen leiden. Er lijkt een zekere rust in haar bestaan te komen nu ze een nieuw gezin heeft en de zaken goed geregeld zijn. Ze hoopt de mensen onder haar langzaam de touwtjes in handen te kunnen geven. Maar uit de wereld waarin ze ooit tegen wil en dank als weduwe aan het roer kwam te staan van een misdaadsyndicaat is het moeilijk terugtrekken.
Titel: Penoza III
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.