Ga naar inhoud
Still

Out of Love

Regie: Paloma Aguilera Valdebenito
Menselijk drama over de turbulente relatie tussen een Rus en een Griekse in een onbestemde Nederlandse stad. Heftige conflictsituaties volgen op momenten van warmte en passie.
Aan een bar in een onbestemde Nederlandse stad ontmoet de Russische kok Nikolai de Griekse Varya. Het is liefde op het eerste gezicht. Dit menselijke drama schetst in grove lijnen de even zinderende als verwoestende kracht van hun turbulente relatie. Langzaam maar zeker beginnen oprechte liefde en hoop te wedijveren met destructie en wanhoop. Momenten van passie en warmte wisselen heftige conflictsituaties af. Hoewel dit drama extreme kanten van een relatie toont, zorgen strategisch ingezette, doodgewone momenten voor herkenbaarheid.
Titel: Out of Love
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 41 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Hollands Diep Gouden Kalveren Inschrijving GK Forum van de Regisseurs Competitie DramaRomantiek

Gouden Kalf nominaties

Beste Scenario (2016)
Paloma Aguilera Valdebenito

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.