Ga naar inhoud
In aanstekelijke misdaadkomedie moet gesjeesde rechtenstudent een demente kwijlaard ontfutselen waar twaalf miljoen losgeld is gebleven. .

Misdaadkomedie speelt lustig met de reality van Holleeder en Heineken. In een vermakelijk plot cirkelen een crimineel op een scooter, een ooit ontvoerde bankier en een corrupte, ijdele rechercheur rond een bejaardentehuis waar een demente kwijlaard met twaalf miljoen verdwenen losgeld huist. Allen proberen ze de onnozele rechtenstudent Koen het klusje te laten klaren om aan de demente man te ontfutselen waar hij het geld heeft verstopt - met oom Henk als machtigste manipulator.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Sound Design
Visual Effects

Titel: Oom Henk
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2012

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.