Ga naar inhoud
Meeslepend televisiedrama over een vader die tijdens de laatste etappe van zijn solozeiltocht zijn dochtertje aan boord krijgt, totdat de realiteit heel anders in elkaar blijkt te steken.
Edo (42) heeft een solozeiltocht van twee maanden gemaakt. De laatste 48 uur, tijdens de oversteek van Denemarken naar Harlingen, is zijn dochter Maria (8) aan boord. Plotseling, midden op zee, valt het schip op mysterieuze wijze stil. Een storm ontsteekt. Als Edo vecht om zijn dochter te redden, blijkt dat hij in werkelijkheid een heel andere strijd aan het voeren is. Televisiedrama gebaseerd op de roman Op zee van Toine Heijmans.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: One Night Stand VIII - Op zee
Jaar: 2013
Duur : 45 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, NFF Talent
Editie: NFF 2013

NFF TalentMediafonds 25 Jaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.