Ga naar inhoud
Wanneer de succesvolle zakenman Basile H. wordt aangeklaagd voor seksueel misbruik van een jonge vrouw, gaan alle persoonlijke en zakelijke zekerheden waarop hij inmiddels blind lijkt te rekenen, schuiven.
Wanneer de CEO Basile H. terugkeert van een zakenreis, lijkt niets de groei van zijn succes in de weg te staan. Hij wordt genoemd voor een hoge financiële functie in Frankfurt, heeft een bemiddelde vrouw die op hem wacht en bewoont een prachtige villa in de bossen. Dan belt zijn advocaat met de mededeling dat er een aanklacht tegen hem is ingediend door een serveerster die hij de avond tevoren mee naar zijn hotelkamer heeft genomen. Basile rekent erop ook dit keer te winnen. Maar de kaarten zijn anders geschud dan hij denkt.

Titel: One Night Stand IX - Basile H.
Jaar: 2014
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.