Ga naar inhoud
Stills

Oma en Chris & de rode auto

Regie: Ingrid Kamerling
De dertigjarige Chris zorgt drie dagen per week voor zijn 94-jarige oma. De laatste reis van de twee avonturiers in het zorgsysteem voert hen naar Luxemburg. De familie is het daar niet mee eens.
De 94-jarige oma Hildegard en de dertigjarige neef Chris van filmmaker Ingrid Kamerling, twee avonturiers in het zorgsysteem, geloven dat niets onmogelijk is in het leven. Chris zorgt drie dagen per week voor zijn oma. Samen kijken ze graag naar de Franse speelfilm Intouchables. Zelf zijn ze ook dol op het maken van reisjes. Tegen het advies van de familie in neemt Chris zijn oma daarom mee op een reis naar Luxemburg.

Credits

Uitvoerend Producent
Postproductiebedrijf
Geluidsnabewerking
Titel: Oma en Chris & de rode auto
Jaar: 2019
Duur : 58 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2019
Gouden Kalf Competitie MaatschappijReizenGezondheid

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.