Ga naar inhoud
Stills

Independent Boy

Regie: Vincent Boy Kars
Millennials zitten vol potentie, maar weten die soms niet te benutten. Om dit te voorkomen neemt een filmmaker gedurende een maand de regie over van het leven van zijn beste vriend. Wat maakt je leven tot een succes?
Metin is een creatieve jongen. De dancemuziek die hij maakt is vooruitstrevend en hij houdt er interessante ideeën op na over de wereld om hem heen. Wat hij met zijn talenten moet doen, weet hij alleen niet echt. Daarom besluit debuterend regisseur Vincent Boy Kars een maand lang alles voor zijn goede vriend te bepalen. Hij regelt een kamer, schrijft hem in voor een sport en stimuleert hem om te werken aan zijn muzikale carrière. Kan Metin op deze manier leren onafhankelijk te worden en zo meer uit zijn leven te halen?

Credits

Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
HALAL Docs
Distributie
Gusto Entertainment
Omroep
VPRO
Titel: Independent Boy
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie NFF Debuutcompetitie MuziekMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.