Ga naar inhoud
Videoclip van de muzikale samenwerking tussen rapper Gers Pardoel en Marco Borsato, geregisseerd door internetfenomeen Kakhiel. Een komische clip over een serieus onderwerp: jezelf kunnen zijn.
Muzikale samenwerking tussen rapper Gers Pardoel en Marco Borsato, over jezelf kunnen en mogen zijn. In een volkswijk ziet Jos, een man van middelbare leeftijd, hoe zijn vrouw Anja onder het genot van een magnetronmaaltijd verliefd naar Arie Boomsma op de buis zit te staren. Ze heeft geen oog voor haar dikke, kalende man. Ook elders in de buurt blijkt hij geen populair figuur. Gefrustreerd trekt Jos zich terug in zijn mancave, waar hij oefent om Arie Boomsma te worden. Komische clip over een serieus onderwerp, geregisseerd door het internetfenomeen Kakhiel.

Credits

Regie
Uitvoerend Producent
Visual Effects
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
Biko
Wefilm B.V.

Titel: Marco Borsato & Gers Pardoel - Stem
Jaar: 2014
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Videoclips, Film, Muziek, Filmmuziek!
Editie: NFF 2014

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.