Ga naar inhoud
In een dorp waar mensen en sprookjesfiguren wonen zijn zes van de zeven geitjes vermoord. Een ambitieuze rechercheur wordt naar het dorp Bestwil gestuurd om de moord te onderzoeken.
In een dorpje waar mensen en sprookjesfiguren wonen is een verschrikkelijke moord gepleegd. Zes geitjes zijn vermoord, alleen het zevende geitje wist te ontkomen. Een ambitieuze rechercheur wordt naar het dorp Bestwil gestuurd om de moord te onderzoeken. Maar niemand zit op zijn komst te wachten. De door het dorp aangewezen dader, de Grote Boze Wolf, is namelijk al gepakt. Toch klopt er iets niet.

Titel: Levenslang en gelukkig
Jaar: 2014
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studenten Competitie, Studentenfilms Nederlandse Filmacademie
Editie: NFF 2014

HumorMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.