Ga naar inhoud
Stills

La última primavera

Regie: Isabel Lamberti
In een Madrileense sloppenwijk moeten bewoners hun zelfgebouwde huizen verlaten omdat het land waarop ze wonen verkocht is. Ieder lid van een lokale familie worstelt hiermee op eigen wijze.
Fictionele raamvertelling over de lotgevallen van de bestaande Spaanse familie Gabarre Mendoza. De familie woont in ‘La Cañada Real’, een sloppenwijk net buiten Madrid die op het punt staat gesloopt te worden. De toch al kansarme bewoners worden gedwongen hun zelfgebouwde huizen te verlaten omdat de grond waarop ze wonen verkocht is. Ieder lid van de familie Gabarre Mendoza worstelt op eigen wijze met de naderende transitie in hun leven. Niet alleen beide ouders kampen met grote zorgen, ook hun drie kinderen moeten de omslag verwerken.

Tickets voor de NFF Publiekspremière zijn verkrijgbaar via www.filmfestival.nl/festivalpremiere-la-ultima-primavera/
Titel: La última primavera
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 17 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020
Gouden Kalf Competitie Forum van de Regisseurs Premières Landelijk PolitiekFamiliebandenDramaMaatschappijBuitenland

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.