Ga naar inhoud
Still

Kort! - Sync

Regie: Mari Sanders
De ogenschijnlijk harmonieuze vriendschap van twee Brabantse hartsvriendinnen, die al jaren een onafscheidelijk duo in het synchroonzwemmen vormen, wordt op de proef gesteld tijdens een belangrijke wedstrijd.
Iris en Kimberly, twee Brabantse hartsvriendinnen, delen een passie: synchroonzwemmen. Ze zijn al zo lang een duo, dat hun hele leven synchroon lijkt te gaan. Wanneer de dag van de grote wedstrijd aanbreekt, wordt behalve hun talent ook hun vriendschap op de proef gesteld. Zijn ze allebei gemotiveerd genoeg de perfectie vol te houden? Is hun vriendschap wel zo harmonieus?

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Camera
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Kort! - Sync
Jaar: 2013
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht NFF Debuutcompetitie NFF Talent NFF TalentMediafonds 25 Jaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.