Ga naar inhoud
Still

Kids & Docs - Rocknrollertjes

Regie: Daan Bol
Hun psychedelische rockband mag dan Morgan's Illusion heten, maar de vriendschap van Sia (15), Bas (14) en Vince (13) is allesbehalve een illusie. Prijswinnende coming of age-documentaire.

Prijswinnende documentaire over drie tieners die al jarenlang beste vrienden zijn en samen in een psychedelische rockband spelen. De relatie tussen Sia (15), Bas (14) en Vince (13) komt onder druk te staan als een van hen depressief wordt. En hoe moet het nu verder met de band? Ontroerend en levendig coming of age-verhaal toont de diepe dalen van een depressie maar ook de helende werking van muziek en vriendschap.


Credits

Scenario
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
BALDR Film
Omroep
VPRO
Distributie
Square Eyes
Titel: Kids & Docs - Rocknrollertjes
Jaar: 2016
Duur : 24 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie MuziekGezondheidJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.