Ga naar inhoud
Vrije en vrolijke ode aan de vrouwelijke seksualiteit, die zich afspeelt in een roze oase in een woestijn. Let op de ‘vaginabroeken’, speciaal voor de clip gemaakt door de Nederlandse modeontwerper Duran Lantink.
Deze vrije en vrolijke viering van vrouwelijke seksualiteit speelt zich af in een roze oase in de woestijn, waar zangeres Janelle Monáe met een stel vriendinnen (onder wie Westworld- en Thor Ragnarok-actrice Tessa Thompson) danst, ijsjes eet en in een grote pink Cadillac rondrijdt. De ‘pussy power’-clip baarde internationaal veel opzien, onder meer door de ‘vaginabroeken’ die er in voorkomen, waarvoor regisseur Emma Westenberg de hulp inriep van de Nederlandse modeontwerper Duran Lantink.

Titel: Janelle Monáe - Pynk
Jaar: 2018
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.