Tijdens een nachtelijke reis vertellen tieners op welke manier huiselijk geweld hun beeld van liefde, intimiteit en ouderschap heeft getekend. Associatieve beelden tonen de pijnlijke herinneringen van de jongeren en het draaipunt naar een ander leven.
"Mijn vader sloeg mij, schold mij elke dag uit, dat was gewoon heel normaal voor ons." Tijdens een nachtelijke reis vertellen tieners op welke manier huiselijk geweld hun beeld van liefde, intimiteit en ouderschap heeft getekend. Hoe verenig je het beeld van een liefdevolle ouder met herinneringen die je pijn doen? Associatieve beelden tonen de pijnlijke herinneringen van de jongeren en het draaipunt naar een ander leven.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Postproductiebedrijf

Titel: In de stilte van de nacht
Jaar: 2020
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2020

FamiliebandenMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.