Geanimeerde documentaire waarin Bushra vertelt hoe ze op vijftienjarige leeftijd tot de ontdekking kwam dat ze niet meer in de Islam geloofde.
Bushra ontdekte op vijftienjarige leeftijd dat ze eigenlijk niet meer in de Islam geloofde, hoewel ze daar als oudste dochter uit een Marokkaans-Nederlands gezin mee was opgevoed. Ze begon zichzelf als atheïst te zien. Maar toen haar ouders op haar Hyves-pagina ontdekten dat ze een afvallige moslima was, was dat het begin van de ellende. Korte documentaire waarin de vertelster anoniem haar verhaal doet. Deze animatiefilm is onderdeel van De Locker, een serie online jongerendocumentaires van Human.

Credits

Producent
Production Design
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Productiebedrijf
HUMAN
Omroep
HUMAN

Titel: Ik geloof niet meer
Jaar: 2018
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2018

Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.