Documentaire over de 22-jarige Zoran wiens leven een mix is van verlangen, angst, euforie en dagelijkse dingen. Van een afstand gezien lijkt jong zijn een sprookje, maar er is ook een hardere realiteit.
Zoran is 22 jaar. Zijn leven is een mix van verlangen, angst, euforie en dagelijkse dingen. Uit de bocht vliegen met vrienden, dansen tot je opgaat in roze rook en de auto pakken naar Frankrijk; jong zijn is een neonkleurige droom. Van een afstand gezien lijkt het een sprookje, maar er is ook een hardere realiteit. Documentaire over een avontuurlijke en extreme periode in het leven van een jonge twintiger.

Titel: Het jonge sprookje
Jaar: 2016
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2016

Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.