Ga naar inhoud
Still

Fever

Regie: Debbie Kleijn
Documentaire over Antilliaanse motorliefhebbers die gevolgd worden tijdens het verwezenlijken van hun droom: het opzetten en runnen van een Rotterdamse motorclub. Maar zoveel motoren, zoveel meningen.
Documentaire over Antilliaanse mannen en de liefde voor hun motor. Gedurende een jaar volgt Debbie Kleijn de Antilliaanse vrienden Kleine en Jimmy tijdens het verwezenlijken van hun droom: het opzetten en runnen van een Rotterdamse motorclub met een eigen logo, speciale jasjes en een clubhuis. De club hanteert uitgebreide regels waar de hele groep zich aan moet houden. Kleine, president van de club, probeert zijn motorfamilie bijeen te houden, maar zoveel motoren, zoveel meningen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Montage
Productiebedrijf
Umwelt Films
Umwelt Films
Omroep
RTV Rijnmond
RTV Rijnmond
Titel: Fever
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie SportMediafonds 25 JaarMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.