Ga naar inhoud
Stills

Fatum (Room 216)

Regie: Ramón Gieling
Tijdens een politieverhoor verandert de getuige langzaam in de verdachte. Eigenzinnige documentaire die het ethische en morele vraagstuk rond seksualiteit als destructieve kracht behandelt.
Wanneer overschrijd je de dunne scheidslijn van humaniteit naar onmenselijkheid? Een man wordt door de politie gevraagd te helpen bij het onderzoek naar een paar zeer ernstige misdaden. Tijdens de grondige, doch beleefde ondervraging verandert de man langzaam in een verdachte. De opnames van het verhoor worden ingebed door de beelden van de plaats delict en scènes van twee muzikanten die een stuk repeteren voor cello en viool.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: Fatum (Room 216)
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 17 minuten
Soort: Lange Documentaire
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.