Ga naar inhoud
DORIS_STILL_0128389.jpg

Doris

Regie: Albert Jan van Rees
Doris is een vrouw van vlees en bloed. Iemand met angstaanvallen, verdriet en aangekoekte pannen. Ook al weet ze dat het leven geen roze wolk is, ze blijft ondanks alles groots en meeslepend dromen in het innemende romcom-vervolg op de gelijknamige Net 5-serie.
Voor een gescheiden vrouw van 45 zonder opleiding, liggen de leuke banen niet voor het oprapen. En hoe vind je een nieuwe liefde, als je twee kritische pubers thuis hebt zitten, waarmee je zo’n breekbare, intieme drie-eenheid vormt? En alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, heeft Doris sinds enige tijd uiterst romantische dromen over Tim. Is het wellicht tijd om onder ogen te zien dat hun inmiddels dertigjarige vriendschap is uitgegroeid tot echte liefde?
Titel: Doris
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 29 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2019
DramaHumorRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.