Ga naar inhoud
Je kijkt je ogen uit bij deze inventieve videoclip van De Jeugd van Tegenwoordig, die werd gemaakt door maar liefst 56 regisseurs. Elk kreeg zes seconden voor zijn of haar bijdrage.
Eén clip, 56 regisseurs. Dat is het concept achter deze videoclip, waarin elke regisseur zes seconden kreeg. Al die ultrakorte filmpjes vormen samen een duizelingwekkende, van verbeelding en inventiviteit overlopende clip die veel verschillende stijlen bij elkaar brengt: gestileerde en grappige animaties, flitsende collages en flink wat surrealisme. De Jeugd van Tegenwoordig werkte voor dit filmpje samen met designbureau …,staat. Alle korte clips zijn op YouTube ook los te bekijken.

Credits

Titel: De Jeugd van Tegenwoordig - Makkelijk (Voor ons)
Jaar: 2018
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.