Ga naar inhoud
De Jeugd van Tegenwoordig vierde het veertigjarig bestaan van de glasbak met een ode aan dit symbool van duurzaamheid. Uiteraard sneuvelt er in de bijbehorende videoclip heel wat glas.
Als scherven geluk brengen, moet een glasbak wel héél veel geluk brengen. In deze clip brengt De Jeugd van Tegenwoordig een ode aan de iconische glasbak. Daarbij sneuvelen heel wat groene flessen en vormt het glasgerinkel de rode draad. De clip van Studio Lernert & Sander laat ook zien hoe een glasbak er vanbinnen uitziet. Het nummer en de clip maakten deel uit van de campagne rond het veertigjarig bestaan van glasrecycling.

Credits

Titel: De Jeugd van Tegenwoordig - Glasbak
Jaar: 2018
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

MuziekNatuur & Milieu

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.