Ga naar inhoud
Een bijzondere groep vrienden zet op de dag van de Gay Parade de ultieme juwelenkraak om hun thuisbasis en stamkroeg Chez Nous van de ondergang te redden. Ze krijgen hulp uit onverwachte hoek.
Chez Nous is een feel good comedy en de naam van een gezellig ‘café chantant’ in het hartje van Amsterdam. De eigenaar Adje heeft grote financiële problemen en zes stamgasten, zes normale vrienden, bedenken een abnormaal plan om Chez Nous te redden. Ze beramen een kraak en stelen een kostbaar collier uit een zwaarbewaakt museum. Een spannend en ontroerend spektakel met een eigenzinnig randje.

Titel: Chez Nous
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 37 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

MisdaadRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.