Een kijkje in de belevingswereld van de twaalfarige Che, die een levendige en soms griezelige fantasie heeft. Zijn ouders zijn pas gescheiden. Che lijkt er niet zo mee te zitten, maar schijn bedriegt.
De 12-jarige Che houdt van hakbijlen, horrorfilms en andere spannende dingen. Dat zijn ouders pas gescheiden zijn, vindt hij niet zo erg, want dubbel zakgeld krijgen is eigenlijk best handig. Terwijl Che toeleeft naar Halloween, blijkt dat het wonen in een andere buurt, nieuwe vrienden maken en een vader met wie je moet afspreken, toch ook wel lastig is. Che vertelt zelf zijn verhaal, waarbij de film zo nu en dan op een speelse manier in zijn fantasiewereld meegaat. De camera zit bovenop Che en blijft zo dichtbij zijn belevingswereld.

Credits

Geluidsnabewerking
Postproductiebedrijf
Productiebedrijf
Tangerine Tree
Omroep
KRO-NCRV
Postproductiebedrijf
Raamw3rk

Titel: Che!
Jaar: 2016
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

Jeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.