Ga naar inhoud
Drama over een cynische, angstige en in isolement levende twintiger die een weekend gedwongen wordt om de veiligheid van zijn appartement te verlaten. Zal het iets aan zijn bestaan veranderen?
Twintiger Daan lijkt een typische, eeuwige student, maar er is ook iets anders met hem aan de hand. Hij is cynisch, pessimistisch, paniekerig en hij isoleert zich vaak van anderen. Wanneer zijn goede vriend terugkomt uit Azië, wordt Daan door hem gedwongen een weekend lang de veiligheid van zijn huis te verlaten. Drama over modern cynisme, hedonisme, de angst voor mislukking en de generatie Y.

Titel: Half leeg
Jaar: 2015
Duur : 23 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studenten Competitie, Studentenfilms Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Editie: NFF 2015

DramaJeugdMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.