Ga naar inhoud
Still

Bobby en de geestenjagers

Regie: Martin Lagestee
Terwijl de beroemde geestenverdrijver Lucas zijn werk probeert te doen op het spookschip Rotterdam, sluit zijn dertienjarige dochter Sanne aan boord vriendschap met puberspook Bobby.
Het spookt op het ss Rotterdam, het beroemde schip van de Holland-Amerika Lijn. Bange gasten checken massaal uit en de bemanning is ten einde raad. De professionele geestenverdrijver Lucas wordt ingeschakeld als redder in nood. Maar Lucas' dertienjarige dochter Sanne weet de geesten veel beter te bereiken dan haar vader. Met puberspook Bobby heeft Sanne een bijzondere klik. Sanne besluit Bobby te helpen met een persoonlijke missie. Een spannende en 'geestige' familiefilm over een bijzondere vriendschap.

Titel: Bobby en de geestenjagers
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie Kidsbios FamiliefilmGouden Films

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2013)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.