Ga naar inhoud
De wegen van elf mensen kruisen elkaar in een lichtvoetige en komische feel good film met feesteiland Ibiza als tropisch decor. Dj Armin van Buuren tekende voor de soundtrack van de film.
Feesteiland Ibiza vormt het tropische decor van een feel good film pur sang. In een lichtvoetig en komisch verhaal kruisen de wegen van verschillende eilandbezoekers en -bewoners elkaar. Onder hen een verwaande voetbalvrouw en haar zachtaardige vriend, drie halfzussen met hun eeuwig jeugdige en rockende vader, twee gescheiden vriendinnen op zoek naar avontuur en een tweeling met dj-aspiraties. Armin van Buuren tekende voor de soundtrack van de film.

Titel: Verliefd op Ibiza
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 52 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

Gouden FilmsRomantiek

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Platina Film (400.000 bezoekers speelfilm) (2013)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.