Ga naar inhoud
Alle video-effecten zijn uit de kast getrokken voor deze videoclip, waarin de rap van Bizzey vergezeld gaat van een geanimeerde collage met onder meer Donald Duck en heel wat sexy dames.
Mengeling van animatie en diverse video-effecten, met Bizzey (en later ook Broertje en D-Double) in het middelpunt, rappend over dom doen op een party. Om hem heen stroomt een drukke en vrolijke collage van onder meer Donald Duck, pistolen, spuitende champagneflessen, geld, Dagobert Duck, sexy dames, het Mercedes-logo, granaten, een paar billen, vuur, Rambo en elkaar zoenende meiden. En nog veel meer (is dat soms Donald Trump heel kort, met een nog maffer kapsel dan normaal?).

Credits

Titel: Bizzey ft. Broertje & D-Double - Dom Doen
Jaar: 2018
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.