Ga naar inhoud
Still

Beyond My Walls

Regie: Neske Beks
Essayistisch, zeer persoonlijk zelfonderzoek van de aan sociale media verslaafde Neske Beks. Als haar leven na een ongeluk drastisch verandert, blijken haar duizenden Facebook-vrienden vooral virtueel.
De aan sociale media verslaafde filmmaker, performancekunstenaar en schrijver Neske Beks leidt een gelukkig en druk leven, continu vergezeld door haar smartphone. Haar eerste kennismaking met Facebook was liefde op het eerste gezicht. Als haar leven radicaal verandert door een ongeluk, beseft ze dat ze in een zeepbel heeft geleefd. Ze bespreekt met enkele 'echt' gebleken vrienden de waarde van vriendschap, zowel on- als offline, en neemt de kijker mee op een essayistische, kleurrijke, bijna swingende reis langs de grenzen van intimiteit.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Geluidsnabewerking
Visual Effects
UNDOG
Productiebedrijf
Submarine Film
Omroep
VPRO TV
Titel: Beyond My Walls
Jaar: 2015
Duur : 55 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Competities Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.