Van God Los - Gran Canaria

Jonathan Herman Televisiedrama - 2013 - 50 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Jeroens eerste dag uit jeugddetentie verloopt minder feestelijk dan gedacht, met het nieuws dat zijn ouders gaan scheiden. Pa denkt dat het wel weer goed komt, ma blijkt al een nieuwe vriend te hebben.

De reclasseringsambtenaar raadt gezinstherapie aan: de net uit jeugddetentie ontslagen Jeroen is namelijk gebaat bij een rustig thuisfront. Dat zit er niet in, want pa en ma hebben na het feestelijk stukje taart een mededeling: ze gaan scheiden. Jeroen weigert dat te accepteren. Blij is hij dus niet als hij ontdekt dat moeder al een nieuwe vriend heeft. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Mark Fürstner
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland