Un creux dans mon coeur

Mees Peijnenburg Korte film - 2015 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Zwart-witdrama vol visuele vondsten over de 19-jarige Fransman Henri die moet leven met een tragisch verlies. In een voice-over spreekt hij kalm over de emotionele isolatie van zijn omgeving.

Vanuit het niets wordt de 19-jarige Fransman Henri geconfronteerd met de eindigheid en kwetsbaarheid van het leven. De smalle asfaltweg die door de bossen en velden meandert. De boom bij het kruispunt waar nu verse bloemen liggen. Er is iets gebeurd wat Henriā€™s leven voorgoed heeft veranderd. Sinds dat moment is hij alleen, altijd en overal. In het zwart-witdrama vol visuele vondsten spreekt Henri kalm over het tragische voorval en over de emotionele isolatie van zijn omgeving.

Credits

Producent(en) Gijs Kerbosch
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland