Eng - Nr. 83

Michiel ten Horn Televisiedrama - 2016 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De zoektocht naar zijn weggelopen hond voert Tim naar een duister Chinees restaurant: een onbekende, griezelige wereld waarin fantasie en werkelijkheid moeilijk van elkaar zijn te onderscheiden.

Wanneer de hond van Tim op een avond het huis uit rent en niet meer terugkomt, is zijn baasje ten einde raad. De zoektocht naar Keesie voert Tim naar een Chinees restaurant. De jongen komt terecht in een onbekende, griezelige wereld waarin fantasie en werkelijkheid moeilijk van elkaar zijn te onderscheiden. Op zichzelf staande aflevering uit de negendelige jongerenserie Eng, die draait om griezelige en bloedstollende avonturen van dappere kinderen die hun angsten overwinnen.


Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland