Eng - Liegbeest

Willem Bosch Televisiedrama - 2016 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Alle onschuldige leugentjes van Tobias lijken opeens waarheid te worden nadat hij samen met zijn vriend een streek heeft uitgehaald met een mysterieuze zwerfster. Heeft zij Tobias vervloekt?

Tobias vertelt weleens een leugentje, zoals iedereen dat af en toe doet. Maar wanneer hij samen met zijn beste vriend Rik een streek uithaalt met een mysterieuze zwerfster, lijken al zijn onschuldige leugens ineens waarheid te worden. Zal de zwerfster hem vervloekt hebben? Op zichzelf staande aflevering uit de negendelige jeugdserie Eng, die draait om griezelige en bloedstollende avonturen van dappere kinderen die hun angsten overwinnen.


Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland