<strong>De Ontmoeting - Credo</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/maurice-de-bruijne?film=de-ontmoeting-credo', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Maurice de Bruijne' });" text="Maurice de Bruijne">Maurice de Bruijne</a>, 2017<br>Korte Film<br>Première<br> <strong>De Ontmoeting - Credo</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/maurice-de-bruijne?film=de-ontmoeting-credo', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Maurice de Bruijne' });" text="Maurice de Bruijne">Maurice de Bruijne</a>, 2017<br>Korte Film<br>Première<br>

De Ontmoeting - Credo

 
De oude, eenzame Otto heeft zijn leven lang gebeden en wacht al net zo lang op antwoord terug. Als een hemels licht zijn woonkamer binnenvalt lijkt het eindelijk zover te zijn, en duikt Otto met zijn laatste beetje energie in een vervreemdende zoektocht. Een poëtische korte film over de mens die op Hem wacht.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
TagsDrama
Productiejaar2017
Lengte7 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.vpro.nl/dorst/maker...
RegisseurMaurice de Bruijne
ProducentMink Pinster
Co-ProducentLisa Lente
Uitvoerend ProducentMirthe de Bruijne
Uitvoerend ProducentLucy Zuiderwijk
ScenarioMaurice de Bruijne
CameraRik Komaromi
CameraMink Pinster
EditorMaurice de Bruijne
Production DesignRemy Leeflang
Production DesignAlban Riphagen
KostuumontwerpRemy Leeflang
Set GeluidMichiel de Boer
GeluidsnabewerkingMichiel de Boer
MuziekKamerkoor Kwintessens
ProductiebedrijfMILLK
TV companyVPRO Dorst
Cast