Ga naar inhoud
Nu kijken

Vier de liefde met deze Valentijnstips!

Zwijmel heerlijk weg bij deze liefdesfilms! Wij helpen je alvast in de stemming te komen voor Valentijnsdag met deze ultieme romantische filmtips van eigen bodem.

Still Zwaar Verliefd 2

In dit vervolg op de romantische comedy uit 2018 gaan Isa en Ruben samenwonen, maar werk, jaloezie en hun verschillen stellen hun relatie op de proef.

Anne st 4 jpg sd high

Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Voordat Anne gaat emigreren naar Sara in Montréal keurt haar uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou. Welke kant gaat Anne haar leven op

Still_69 Liefde Seks Senior

Openhartig inkijkje in het leven van senioren die niet achter de geraniums wegkwijnen, maar nog steeds tussen de lakens duiken. Op hoge leeftijd blijkt ’het’ nog net zo sprankelend, lekker of lief.

Still Wat is dan liefde

Romantische komedie waarin een idealistische mediator en haar harde tegenpool allebei azen op promotie. Tijdens deze competitie moeten ze hun overtuigingen over liefde, huwelijk en werk bijstellen.

Still Onder het hart

Masha en de pas gescheiden Luuk, vader van twee dochters, vallen als een blok voor elkaar. Maar als het noodlot toeslaat en Luuk ongeneeslijk ziek blijkt, staat alles op losse schroeven. Is er nog wel plaats voor Masha?

Nederlandse films
ga terug