Ga naar inhoud
Holland Film Meeting

Nieuwe indeling team Holland Film Meeting

Afgelopen december 2021 heeft voormalig HFM Coördinator Jordi Wijnalda afscheid genomen van het Nederlands Film Festival (NFF) om zich te richten op nieuwe avonturen. Inmiddels is er voor de coördinatie van de Holland Film Meeting (HFM) een nieuw team aangesteld, onder leiding van Hoofd Professionals en Talent, Sterre de Jong. De eerdere rol van HFM Coördinator wordt opgesplitst in twee nieuwe functies. Thomas van Son start als HFM Market Coördinator en we verwelkomen Laura Cabrera terug in de nieuwe rol van HFM Lab Coördinator.

Thomas van Son 2

Thomas van Son

Na zijn studie Creative Producing aan de Theaterschool van Amsterdam werkte Thomas op diverse plekken als productieleider, en was hij werkzaam bij Family Affair Films. Sinds 2020 is hij ook werkzaam bij de Dutch Academy For Film (DAFF) als staff member. Een functie die hij zal combineren met zijn nieuwe invulling binnen het HFM team. Als HFM Market Coördinator richt Thomas van Son zich op de diverse presentatievormen van de HFM, het (inter)nationale netwerk en het versterken en zichtbaar maken van Nederlandse film- en digitale cultuurprojecten op internationaal niveau.

Photo Laura

Laura Cabrera

Vanaf 2022 zal voormalig assistent Coördinator HFM Laura Cabrera de functie van HFM Lab Coördinator invullen. Een rol die haar op het lijf geschreven staat nadat zij sinds 2019 betrokken is bij de HFM en zich op een professionele wijze heeft ingezet voor de tientallen internationale projecten die meededen aan de HFM. Sinds 2014 werkte Laura in diverse rollen bij meerdere filmfestivals, waaronder het IFFR, Leiden Shorts (voorheen LISFE) en het Amsterdam Spanish Film Festival. Binnen het HFM team zal Laura zich ontfermen over het HFM Lab-programma waarin de geselecteerde projecten jaarlijks een op-maat-gemaakt traject doorlopen met diverse expertsessies. Laura functioneert als contactpersoon voor alle deelnemers en betrokken experts.

Over Holland Film Meeting (HFM)

Jaarlijks vindt tijdens het Nederlands Film Festival de internationale Holland Film Meeting plaats. De Holland Film Meeting bestaat uit het HFM Lab, waarin projecten in verschillende ontwikkelingsstadia worden geselecteerd voor een op-maat-gemaakt traject en de HFM Market waar deze projecten aan de internationale av-industrie worden voorgesteld.

Maak kennis met het nieuwe HFM-team

Wil je meer weten over de mogelijkheden die HFM kan bieden? Neem contact op met hfm@filmfestival.nl of schakel direct met één van de coördinatoren.

ga terug