Ga naar inhoud
NFF Extended

NFF Extended: Moonshot Meeting

Op woensdag 6 maart vindt de eerste NFF Extended van 2024 plaats in het MU Hybrid Art House in Eindhoven. Deze editie van NFF Extended richt zich op de vervolgstappen van de Moonshot Digitale Cultuur, en onderzoekt hoe deze sector zich kan verenigen, versterken en meer zichtbaarheid kan genereren.

Digi Cult Map 1920x1080 2

Hoe kunnen we kennis genereren en waar delen we dit? Waar liggen de kansen voor zichtbaarheid en samenwerking? Welke onderwerpen moeten we onderzoeken? Samen met de sprekers gaan we op onderzoek uit en vergelijken we ervaringen en initiatieven op zowel nationaal als internationaal niveau. Vervolgens gaat het gesprek verder om nieuwe ideeën, wensen voor onderzoek en verhalende publicaties concreet te maken.

Wil je meewerken aan de toekomst van Digitale Cultuur in Nederland? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen!

Voertaal: Nederlands & Engels

Met Irini Papadimitriou van FutureEverything (online), Ingrid Kopp van Immerse en MIT Open Documentary Lab (online), Philo van Kemenade van Storytellers United en Martijn de Waal van de HVA en Recast.
Moderator: Dymphie Braun

Over het Moonshot initiatief en hoe jij mee kunt praten.

Publiek bij NFF Extended april 2022

Praktische informatie

Datum: 6 maart 2024
Tijd: 17:00 – 21:00
Locatie: MU Hybrid Art House Eindhoven
Entree: Gratis, incl. hapjes en drankjes

NFF Extended

Over NFF Extended

NFF Extended is het verbindende platform van het Nederlands Film Festival, bedoeld om iedereen in de sector jaarrond te informeren én te inspireren door bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen.

ga terug