Ga naar inhoud

Top 3 UPC Gouden Kalf voor de Beste Publieksfilm bekendDe Top 3 van het UPC Gouden Kalf voor de Beste Publieksfilm. Bekijk de promo hier.
Het Nederlandse publiek heeft gestemd en de Top 3 is bepaald. DE NIEUWE WILDERNIS, HOE DUUR WAS DE SUIKER en SOOF zijn nog in de race voor het UPC Gouden Kalf voor de Beste Publieksfilm. Vanmiddag werden de nominaties bekendgemaakt door cabaretier/acteur Pepijn Schoneveld in het NFF Festivalhart in TivoliVredenburg. Vanaf nu kan iedereen, tot donderdag 2 oktober 24:00, opnieuw stemmen op de Top 3 via www.goudenkalfpublieksfilm.nl.


De makers van de winnende film ontvangen het UPC Gouden Kalf voor de Beste Publieksfilm tijdens het Gala van de Nederlandse Film op vrijdag 3 oktober. Op vrijdag 3 oktober vanaf 20.30 uur live te zien bij VPRO op NPO 2 of volg het gala online vanaf 19.15 uur op filmfestival.nl.

De drie films zijn door het publiek gekozen uit de negentien films die in de periode van 1 september 2013 tot 1 september 2014 de status van Gouden Film (100.000 bioscoopbezoekers) behaalden.

ga terug