Publieksstem­ming favoriete Gouden Kalf winnaars

Het Neder­lands Film Festival (NFF) is 40 jaar en viert dat met de Top 40 favoriete Neder­landse speelfilms van het publiek. Om tot een Top 40 te komen van favori­eten, nodigt het Neder­lands Film Festival iedereen uit te gaan stemmen. Er kan worden gekozen uit bijna 200 lange speelfilms die de afgelopen 40 jaar bekroond zijn met het felbegeerde Gouden Kalf. Stem mee op jouw mooiste, ontroerendste, span­nendste, leukste en meest bijzon­dere Neder­landse films in de Top 40-publieksstem­ming. Je kunt stemmen op www​.top40nl​films​.nl.

Stem op Top 40

Heeft die grap­pige scène uit Alles is Liefde jouw hart gestolen? Krijg je kippenvel bij die span­nende beelden uit Borgman? Lonkt het avon­tuur bij het zien van Rabat? Is de naam Minoes niet voor niets de naam van je kat? Of is het woord buurman onlos­make­lijk verbonden aan Flodder? Welke film mag echt niet ontbreken in de lijst? Jij bepaalt! Breng je stem uit en geef jouw favoriet een zetje. Tijdens het festival is de Top 40 on demand te zien in de nieuwe online festi­val­omgeving die speciaal voor deze editie wordt gebouwd. Ook is een selectie te zien op een bijzon­dere locatie in Utrecht die later bekend wordt gemaakt. Van 25 september t/​m 3 oktober kun je zowel online als op locatie het NFF mee beleven, vanaf je luie bank of op het rode pluche in de bioscoop. Stemmen kan tot en met 7 augustus 2020. De uitslag van de Top 40-Neder­landse Films wordt bekendge­maakt op film​fes​tival​.nl en top40nl​films​.nl.

VIP-filmarrange­ment voor stemmers

Is een fami­liefilm jouw favoriet, of wordt het toch die ene klassieker? Als je stemt maak je kans op een VIP-filmarrange­ment tijdens het Neder­lands Film Festival. Schitter als een ster op de rode loper bij een film­première in aanwezigheid van de film­makers, en blijf slapen in de Domstad. De Neder­landse film en de stad Utrecht zijn onlos­make­lijk met elkaar verbonden. Het Neder­lands Film Festival en de Utrechtse (horeca)ondernemers verenigd in Centrum Manage­ment Utrecht, zetten met deze Top 40-verkiezing hun samen­werking kracht bij.
ga terug

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01