Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Starmans & Lamers Advocaten

Sinds vorig jaar zomer is Starmans & Lamers Advocaten lid van de NFF OC. Het kantoor aan de Kruisstraat is gespecialiseerd in rechtsbijstand voor strafzaken. Mede-eigenaar is Charles Starmans. "Ik laat mij graag verrassen door de NFF OC!"

Charles Starman NFF OC Starmans en Lamers advocaten voor het bedrijfspand

Waarom is jullie kantoor lid geworden?
Charles: "De aanleiding is eigenlijk mijn vrouw; als fervent filmliefhebber bezoekt ze ook het NFF. Toen ik een keer meeging, is het virus overgeslagen. Niet dat ik nu elke dag films zie, maar de sfeer rondom dat festival vond ik erg bijzonder. Vorig jaar zijn we met ons kantoor daarom lid geworden."

Wat heb je met Nederlandse film?
Charles: "Met Nederlandse films niet zo heel veel. Ik houd eerlijk gezegd meer van Franse, Italiaanse of Spaanse films, zoals bijvoorbeeld Hablo con Ella. Maar ik ben geen filmkenner, allesbehalve dat."

Jullie zijn gespecialiseerd in strafzaken?
Charles: "Klopt, van lichte overtredingen tot zware misdrijven, dus van fraude tot drugs en moord- en doodslag. Ik ben al 30 jaar strafadvocaat en sinds 5 jaar de trotse mede-eigenaar van dit kantoor."

Wat wil je als lid vooral doen binnen de NFF OC?
Charles: "We willen ons steentje als Utrechts kantoor bijdragen, aan de stad, aan het filmfestival, maar ook aan de dynamiek van de businessclub. Ik houd van gezelligheid en zie er naar uit om de andere leden te leren kennen. Daarbij kiezen we bewust voor dit netwerk, omdat het er ongedwongen aan toe gaat. Niet al te veel vaste kaders, maar juist wel erg veel leuke activiteiten. Daarbij laat ik mij graag verrassen."

Kennismaken met Charles en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug