Ga naar inhoud

Gouden Film voor WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS!WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS!, een vrolijke familiefilm over de twee welbekende hondenvriendjes, heeft de Gouden Film status bereikt. Meer dan 100.000 bezoekers hebben het kleurrijke avontuur in de bioscoop gezien. Om dit te vieren werd Dinand Woesthoff vandaag namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds verrast met de Gouden Film. WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS! is de derde film die dit jaar de Gouden Film status behaalt.

Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer.

WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS! is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur.WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS! is een film van regisseur Patrick Raats, naar het scenario van Arnoud Rijken, Michiel Snijders en Dinand Woesthoff. De film is geproduceerd door Tom de Mol Prodctions, Dreamchaser Europe in co-productie met Dutch Film Works en de KRO/NCRV .

WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS! is tot stand gekomen in samenwerking met Illuster, WPG kinder Media en een bijdrage uit de Netherlands Film Production Incentive van het Nederlands Filmfonds. De vrolijke familiefilm wordt gedistribueerd door Dutch FilmWorks en is momenteel in 130 Nederlandse bioscoopzalen te bewonderen.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken. Bij de Gouden Film wordt tevens door Netwerk Scenarioschrijvers de Gouden Pen uitgereikt aan de scenarioschrijver van de film. | www.woezelenpip.nl
ga terug