Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Het nieuwste bestuurslid - Rob Wolfs

Rob Wolfs NFF OC

"Vanaf 1 januari ben ik algemeen bestuurslid. Toen ik er vorig jaar voor gevraagd werd, heb ik geen moment getwijfeld. In de afgelopen twee jaar heb ik de NFF OC leren kennen als een ondernemersclub die het Nederlands Film Festival een warm hart toedraagt en dit doet vanuit een oprechte overtuiging en vanuit een ondernemersoog. Iets unieks!"

Toen ik er vorig jaar voor gevraagd werd, heb ik geen moment getwijfeld.”
--Rob Wolfs

Verder ontwikkelen


"In deze periode ben ik onder de indruk geraakt van de sfeer, maar ook van de waarde van het NFF. Dat laatste dan vooral in relatie tot de stad en daarbuiten. Ook zie ik het NFF OC als een uniek platform waar ondernemerschap en cultuur elkaar op topniveau treffen. En in het verlengde daarvan: van elkaar genieten en profiteren."


"Als bestuurslid wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het verder ontwikkelen van deze unieke club. Wat dat concreet betekent? Dat we er van alles aan gaan doen om het aantal ondernemers te laten stijgen. Dat is namelijk ons streven. Daarvoor moeten we niet alleen de activiteiten nog aantrekkelijker maken, maar moeten we ook toegevoegde waarde leveren. Over en weer trouwens; dus naar de leden, maar ook vanuit de leden. In dat laatste verband denk ik met name aan het delen van kennis. Er zit zoveel kunde, professionaliteit, maar ook ondernemerschap in deze club, daar moet het NFF nog meer van kunnen profiteren.”

Ondernemers Club
ga terug