Ga naar inhoud

NFF en Pathé presenteren Hollands Nieuwste: Mi Vida

Op woensdag 6 november presenteert het Nederlands Film Festival i.s.m. Pathé en de BankGiro Loterij de tweede editie van Hollands Nieuwste. In zes steden door het hele land wordt aan bezoekers de exclusieve voorpremière van MI VIDA vertoond, onder het genot van een hapje en een drankje. De film, geregisseerd door Norbert ter Hall met Loes Luca in de hoofdrol, is vanaf donderdag 21 november te zien in de bioscoop. Hollands Nieuwste vindt twee keer per jaar plaats in Pathé bioscopen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Tickets zijn nu verkrijgbaar!


Bestel nu je tickets

Met Hollands Nieuwste wordt het publiek getrakteerd op exclusieve premières, nog voordat de films te zien zijn in de bioscoop. NFF, als platform voor de Nederlandse film, eert met dit programma de nieuwste en beste films van eigen bodem.


Over MI VIDA

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea (gespeeld door Spaanse actrice Elvira Mínguez (TODOS LO SABEN) haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?


MI VIDA is geregisseerd door Norbert ter Hall, die in 2014 een Gouden Kalf-nominatie voor zijn televisiedrama A\'DAM-E.V.A. 2. ontving. Het scenario werd geschreven door Roos Ouwehand. Distributeur Paradiso Filmed Entertainment brengt de film op 21 november uit in de Nederlandse bioscopen.

Toegangskaarten voor Hollands Nieuwste op 6 november zijn €15,00 inclusief een drankje en een hapje. Tickets zijn te bestellen via www.pathe.nl/hollandsnieuwste. Deelnemers van de BankGiro Loterij ontvangen 20% korting.
ga terug