Ga naar inhoud
Nu kijken

Nederlandse films op Imagine Fantastic Film Festival 2023

Horror-, fantasy- en/of scifi-fan? Bezoek dan tussen 25 oktober en 4 november Imagine Film Festival in Amsterdam! Wij zetten voor je op een rijtje welke Nederlandse producties op dit festival te zien zijn.

Nederlandse films

Still Spoorloos

Spoorloos

Een classic die je gezien moet hebben! Tijdens een tussenstop bij een benzinestation op weg naar Frankrijk verliest Rex Saskia uit het oog. Saskia verdwijnt spoorloos, waardoor Rex in een maalstroom van speculaties terechtkomt en uiteindelijk in een zorgvuldig door Saskia’s ontvoerder geweven spinnenweb belandt.

Boekverfilming van Het Gouden Ei van Tim Krabbé, geregisseerd door George Sluizer. Met hoofdrollen voor Johanna ter Steege en Gène Bervoets.

Still Ik ben geen robot

Nieuw Nederlands Peil 1

Zeven sekten, en daarnaast vrouwen die kinderen redden, een vreemdeling afschudden, (g)een robot zijn en zichzelf verliezen. Onder andere NFF-premièrefilm Ik ben geen robot is in dit programma te zien.

The Shore still

Nieuw Nederlands Peil 2

Banden met familie, met vrienden en vreemden, met jezelf en de ander, worden aangehaald en doorgesneden. En er is een alien aanwezig.

Still Iskander

Nieuw Nederlands Peil 3

Wat echt is en wat niet: een inzinking, een onverwacht telefoontje, een geboorte en wat daarna komt. En een onbekende gast.

Digitale cultuur

The Imaginary Friend

The Imaginary Friend

Het leven van Daniel gaat niet over rozen, maar met een levendige fantasie slaat hij zich er doorheen. En met hulp van jou, zijn denkbeeldige vriend. Genomineerd voor een Gouden Kalf voor Beste Digitale Cultuurproductie tijdens NFF 2023!

ga terug