Ga naar inhoud
ibgr_grade_c05_4k_1.51.1.jpg

Ik ben geen robot

Regie: Victoria Warmerdam
Het is eigenlijk een formaliteit: het afvinken van de 'Ik ben geen robot'-controle tijdens een programma-update. Toch lukt het Lara maar niet haar computer te overtuigen dat ze een mens is. Het zou toch niet...

“Vinden mensen u koel in de omgang?” Wanneer de jonge muziekproducent Lara haar computer niet kan overtuigen dat ze geen robot is, krijgt ze zelf ook twijfels. Want hoe vaak ze ook de verkeersborden en bomen uit de testjes identificeert, de computer accepteert haar vinkje niet. In paniek belt ze haar vriendje voor geruststelling, maar dan wordt de situatie nog ingewikkelder in deze absurde komedie met veel zwarte humor rond Lara's existentiële dilemma.

Credits

Producent
Coproducent
Kostuumontwerp
Poster Ik ben geen robot.png
Titel: Ik ben geen robot
Jaar: 2023
Duur : 22 minuten, 22 seconden
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie Premières

Gouden Kalf nominaties

Beste Hoofdrol Korte Film (2023)
Ellen Parren

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

ik ben geen robot 2.jpg