Ga naar inhoud

Lees het NFF Conferentieverslag 2020

Op 29 september vond de jaarlijkse NFF Conferentie 2020 plaats: zestien sessies met meer dan veertig gerenommeerde sprekers. Binnen het thema ‘Life As We Know It’ werd de actualiteit en toekomst van de audiovisuele industrie besproken. In het NFF Conferentieverslag lees je alle bevindingen, initiatieven en conclusies nog eens rustig na.


In het kader van inspiratie, interdisciplinaire samenwerkingen en inspelen op actualiteiten presenteert het NFF Professionals Programma jaarlijks de NFF Conferentie tijdens het festival. In 2020 is de wereld en de manier van leven zoals we die kennen op ingrijpende wijze verandert. Van deep fakes, nepnieuws en drone filming tot digitaal werken, halflege bioscopen, bewegingen een tekort aan diversiteit & inclusiviteit en smeltende ijskappen. Met Life As We Know It onderzochten we de huidige samenleving en de situatie van de AV-sector samen met meer dan veertig (inter)nationale industrie experts.


NFF Conferentieverslag


Lees hier het NFF Conferentieverslag 2020.


Meer NFF Conferentie?


Blik terug op het NFF Conferentie programma van 2020. Bekijk het programma en de foto\'s, lees het NFF Conferentieverslag en ontdek extra context in de vorm van interviews, essays en verslagen!


Tekst Conferentieverslag: Lotte Kroese

ga terug