Ga naar inhoud
Nu kijken

Kijk nu de films van Sam de Jong

Op zaterdag 9 april vindt de vierde editie van Kijk Ons plaats in 21 filmtheaters in heel Nederland. Die dag geniet je van een speciale première van Met mes, de nieuwe film van Sam de Jong. Kun je hier niet op wachten? Wij zetten op een rijtje waar je een deel van het eerdere werk van Sam de Jong kunt bekijken.

Still Prins

Prins

Subtiel drama, surrealistische komedie, western en coming-of-agefilm ineen over Ayoub, een worstelende tiener uit Amsterdam-Noord, naar wie zowel de liefde als de zware criminaliteit lonkt.

Goldie

Goldie

Doorbreken als hiphop-danseres is voor de New Yorkse Goldie meer dan een droom: het is een manier om te overleven. Sam de Jongs opvolger van succesdebuut Prins is een visueel sprankelend sprookje waarin de rauwe, harde realiteit en vrolijke, energieke animaties hand in hand gaan.

Still Marc Jacobs

Marc Jacobs

Tragikomische korte film over de negenjarige Soufyane die zich enorm verheugt op de reis naar zijn vader in Marokko. Hij heeft zijn zonnebril al gekocht als hij te maken krijgt met een grote teleurstelling.

Still Magnesium

Magnesium

Tijdens de voorbereiding voor een toernooi overweegt een jonge turnster een abortus. We volgen haar gedurende de verplichte wachttijd van vijf dagen.

Zien we jou bij Kijk Ons?

Wil jij graag bij de Kijk Ons première van Met mes zijn? Koop een ticket bij het filmtheater bij jou in de buurt!

ga terug