Ga naar inhoud
Nu kijken

Bekijk deze weekendtips nu in de bioscoop

Deze week drie indrukwekkende kijktips met uiteenlopende onderwerpen. Bekijk ze in de bioscoop bij jou in de buurt!

Still Louis

Louis

Uniek portret over de ontwikkeling van het fenomeen Louis van Gaal, zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago. Drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd en samen met nationale- en internationale voetbalsterren, zijn vrouw en dochters blikt hij terug op zijn kleurrijke leven.

Along the Way st 1 jpg sd high

Along the way

Op de grens van Turkije en Iran raken de 19-jarige Afghaanse tweelingzussen Zahra en Fatima hun familie kwijt. Om te overleven in een vijandige wereld van mensensmokkelaars en drugsdealers komen zij voor keuzes en dilemma's te staan die hun symbiotische relatie en geweten zwaar op de proef stellen.

Still_Met Mes met logo's Movies That Matter en Kijk Ons

Met mes

Spelshowpresentatrice Eveline wil een zinvoller leven. Yousef wil net zo’n gave zonnebril als zijn klasgenoten. Eveline en Yousef konden niet méér van elkaar verschillen, op hun beugels na. Toch kruisen hun paden wanneer Yousef, aangemoedigd door zijn vrienden, de gloednieuwe videocamera van Eveline pikt om te ruilen tegen een zonnebril. Bij haar aangifte verklaart Eveline onder druk dat ze met een mes is bedreigd. Wat een leugentje om bestwil lijkt, veroorzaakt een kettingreactie aan gevolgen.

Nederlandse filmsDocumentaires
ga terug