Ga naar inhoud
Stills

Zenith 2

Regie: Joost van Hezik
Wanneer Zoë (13) samen met haar ouders en broertje naar Berg en Bos verhuist, leert ze uitvinder Max (13) kennen. Hij heeft het over het duistere verleden van het dorp, waarin robots een hoofdrol spelen.
In het tweede seizoen van de succesvolle familieserie Zenith volgen we de eigenzinnige Zoë (13). Zenuwachtig voor haar eerste schooldag, maakt ze kennis met Max, die beweert dat er ooit een robotfabriek in de heuvels buiten het dorp heeft gestaan. Sterker nog, hij weet zeker dat robots bestaan en dat ze onder de mensen leven. Voor Zoë net een tikkeltje te bizar om vrienden mee te worden, maar dat verandert als ze per ongeluk ontdekt dat haar populaire klasgenootje Olivia in werkelijkheid een robot is.
Titel: Zenith 2
Jaar: 2022
Duur : 25 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills